Hvorfor gør Lions en forskel?
Når du betaler for en af varerne i denne butik, er du med til at støtte et af de mange projekter, som Lions gennemfører ude i verdenen. Du køber ikke en vare, men giver støtte til at Lions kan formidle et konkret hjælpearbejde., som beskrevet under den enkelte vare. Lions arbejder uden omkostninger, hvor alle vore bidrag fra vore mange forskellige aktiviteter og de bidrag der gives gennem denne gavebutik går ubeskåret til hjælpen. Vi har ingen former for administrationsomkostninger. Langt hovedparten af den hjælp som vi yder kanaliseres gennem en lokal Lions Club. Hvor det ikke er tilfældet er det troværdige samarbejdspartnere, der - som vi arbejder frivilligt – og er med til at gøre en forskel. Du kan hjælpe os og dermed er du også med til at gøre en forskel.

Hvordan kan jeg støtte Lions projekterne?
Vælg det land/område i oversigten i venstre side som du vil støtte, find det du kunne tænke dig at bidrage med, læg varen i kurv og gå til sidst til ”se varekurv” og afslut med at betale med dit Dankort.

Hvordan får jeg at vide, hvordan det går med det projekt jeg støtter?
Vi får løbende tilbagemeldinger fra vore projekter, så send en mail til ird.md@lions.dk og spørg til det projekt du har støttet.

Kan jeg få skattefradrag for min gave/donation?
Gaver til Lions er fradragsberettiget efter de almindelige regler for støtte til humanitære foreninger. Du kan under punktet salgsbetingelser læse mere om, hvordan du får dette fradrag.

Vi siger tak fordi du er med til at støtte Lions og derved med til at gøre en forskel.

Lions Danmark