Betingelser for Lions Gave Butik

Hvad får jeg?

Når du køber en gave f.eks. gummistøvler til AMPO’s Landbrugsskole i Burkina Faso, så kommer der ikke en fragtmand med en kasse gummistøvler til dig. Du får en gavekvittering på mail. Gummistøvlerne indkøbes på et lokalt marked og gives videre til den/de endelige modtagere i projektet.

Lions Danmark beder altid om at få en rapport fra modtagerne, således at anvendelsen af pengene kan dokumenteres.

Hvad går pengene til?

Alle modtagne gaver går til de enkelte projekter, der er ingen fradrag for administration i Lions Danmark.
En tjent krone, er en krone givet til hjælpearbejdet.

Fortrydelsesret

Ved køb af en gave/vare i internet butikken har du som privatperson 14 dages fortrydelsesret regnet fra det tidspunkt hvor du har gjort købet/betalingen.
Du skal henvende dig til Lions Danmark og oplyse hviklet køb du ønsker at fortryde.

Persondata - hvad bruges dine oplysninger til?

Vi anvender udelukkende dine afgivne oplysninger over for skattevæsenet og din e-mail anvendes til at sende kvittering og eventuelt nyhedsbrev, hvis du har tilmeldt dig det.
Lions Danmark udarbejder intern statistik over den modtagne støtte, men denne statistik vil aldrig blive koblet sammen med personlige oplysninger.
Lions Danmark videregiver således aldrig informationer til andre organisationer eller firmaers eget brug.

Sikkerhed og betaling

Selve betalingen foregår hos Nets (tidl. PBS). Du viderestilles til en sikker side hos Nets, som så foretager betalingen. Når betalingen er gennemført kommer du tilbage til Lions gavebutik.

Hvordan gør jeg?

Så enkelt er det at købe verdens bedste gave:

1. 1. Bestilling: Du vælger den gave, du ønsker at give
  2. 2. Læg gaven i indkøbsvognen
  3. 3. Tryk ”Tilbage” hvis du ønsker at købe flere gaver
  4. 4. Du kan altid opdatere antallet af gaver i indkøbskurven eller fjerne fejlkøb
  5. 5. Når du er færdig med at vælge gaver, klikker du på ”Videre” for at få
  6. en samlet oversigt over din bestilling
  7. 6. ”Fortsæt bestilling”
  8. 7. ”Godkend bestillingen” og tryk på ”Betal”, hvilket giver adgang til en sikker
  9. forbindelse, hvor du kan afgive kortoplysninger
  10. 8. Klik på ”Gennemfør betaling” og du vil få en kvittering, som du kan printe ud
  11. 9. Når vi har modtaget din bestilling, vil der blive sendt en kvittering til den e-mail, du har indtastet i dine oplysninger.

BEMÆRK:
Din bestilling bliver først afsendt til os, når du trykker på "Gennemfør betaling". Hvis du forlader siden inden, er din transaktion ikke gennemført.

Træk gaven fra i skat:

Gaver givet til Lions Danmark kan fratrækkes på selvangivelsen efter ligningslovens paragraf 8A. Lions Danmark skal indberette modtagne gaver til skattevæsenet, for at fradragsretten godkendes.

For at Lions Danmark kan indberette et fradrag, kræver det at vi får oplyst dit CPR/CVR nr. Send din ordrebekæftelse (som er tilsendt dig via e-mail) til Lions Danmark, e-mail lions@lions.dk eller via post til Vesterballevej 5, 7000 Fredericia.

Oplysninger om gavemodtager

Lions Danmark